Connect with us

Επισκοπή

“Διπλό” στον “Γάλλο” ο ΟΦΙ και πρώτη νίκη

Ο ΟΦΙ ήταν ο μεγάλος νικητής του κρητικού ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 επικρατώντας 1-0 μέσα στο ΔΑΚ Γάλλου της Επισκοπής

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΙ ο οποίος νίκησε μέσα στο ΔΑΚ Γάλλου την Επισκοπή με 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ομάδα του Βεργέτη επικράτησε χάρη σε πέναλτι  του Μεσσιδόρο στο 25′ και έτσι έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ για την Επισκοπή ήταν η 5η ήττα. Η ομάδα του Βέλιτς υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα, μένοντας τους 4 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13′ το καλό σουτ του Πολυχρόνη μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 25′ εκτελέστηκε ένα κόρνερ από τον Ντιλορέντζο, η μπάλα έμεινε για λίγο στη μικρή περιοχή με τον κ. Βάτσιο να υποστηρίζει ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τασιούλη υποδεικνύοντας πέναλτι. Ο Μεσσιδόρο το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 30′ ο Λεμονής έκανε ένα διαγώνιο συρτό σουτ με τον Καλογεράκη να μπλοκάρει.

Στο 45′ από ένα διώξιμο των αμυντικών και με τη δύναμη που είχε η μπάλα, ο Μεσσιδόρο τρέχοντας στην αντεπίθεση, σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Καλογεράκη να μπλοκάρει άνετα.

Στο 48′ το δυνατό σουτ του Πέτρου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραγκιόζη.

Στο 53′ ο Τσάβος σε πλεονεκτική θέση θέλησε να απειλήσει όμως το σουτ που έκανε, πήγε αδύναμα στην αγκαλιά του Καραγκιόζη.

Μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή! Στο 69′ από το κόρνερ του Ντεμέτριους, ο Καραγκιόζης έχασε τη μπάλα, ο Μπαρμπόσα κέρδισε την κεφαλιά και οι αμυντικοί του ΟΦΙ έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Στο 80′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπενίτεζ έφυγε ελάχιστα πάνω από το “Γ” του Καλογεράκη.

 

Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Γήπεδο: ΔΑΚ Γάλλου

Σκόρερ:  25′ πεν. Μεσσιδόρο

Διαιτητές: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Αναστασάκης (Χανίων)

Κίτρινες κάρτες : Γκονζάλβες, Σταθόπουλος (Επισκοπή).

Κόκκινη κάρτα:  Χιμένεθ Μάρτιν (μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη)

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Τσάβος (69′ Ανδρικόπουλος), Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τασιούλης, Ντεμέτριος, Πολυχρόνης, Σταθόπουλος (69′ Σκόνδρας), Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης (84′ Γεωργούσης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κατάλντι (46′ Κοντοές), Μεσσιδόρο, Λεμονής (78′ Μπλάνκο), Χιντζίδης (58′ λ.τ Ψάνης), Μπενίτεζ, Βουό (88′ Ντε Λορέντζι), Χιμένεθ.

 

Επισκοπή

Παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου ο Αναστάσης Χουρδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Τέλος ο Θεμιστοκλής Κεφαλάς

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κάτοικος Ρεθύμνου ο Βασίλης Κατσιγιαννόπουλος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO