Connect with us

ΟΦΙ

Βεργέτης: “Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν”

Στις χαμένες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρόδοτο ο τεχνικός του ΟΦΙ.

 

Όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο: «Πολύς κόσμος λέει ότι το να χάνεις ευκαιρίες είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Για εμένα όμως είναι άδικο, γιατί μου αρέσει μια ομάδα να παίρνει από τον αντίπαλο της αυτό που δικαιούται όταν είναι ανώτερη. Εμείς σήμερα δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία όμως δεν τις ολοκληρώσαμε με επιτυχία. Κρατάμε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Αυτή είναι η ταυτότητα που έχει ο ΟΦΙ και αυτό θέλουν να βλέπουν και οι φίλαθλοι μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Αυτό το παιχνίδι θα είναι εφαλτήριο για την ανοδική μας πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα στήσουμε ένα πλάνο αγώνα προσαρμοσμένο πάνω στον Λεβαδειακό, και θα πάμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO