Connect with us

ΟΦΙ

Όλα κρίθηκαν μέσα σε δύο λεπτά στην Ιεράπετρα!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Κρητικό ντέρμπι του ΟΦΙ με τον Ηρόδοτο με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους μέσα σε ένα δίλεπτο.

 

Ο ΟΦΙ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό απείλησε πρώτη φορά με τον Αντερέγκεν ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Μπενίτεζ αλλά την έστειλε ψηλά από την εστία του Δήμιζα. Στο 22ο λεπτό ξανά ο ΟΦΙ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βουό καθώς ο Κόρτσαμ έδιωξε τελευταία στιγμή την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το 0-0 αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Τορίμπιο μέσα στην περιοχή με τον Χατζησάββα να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 53 λεπτό ισοφάρισαν με τον Ανερέγκεν να πάιρνει την ασιστ από τον Μπενίτεζ και με σουτ να γράφει το 1-1.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι κι έτσι οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 1-1 με τον ΟΦΙ να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα σε τρία παιχνίδια και τον Ηρόδοτο να φτάνει τους 5 βαθμούς.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

10′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον ΟΦΙ. Ο Μπενίτεζ μεταβίβασε για τον Αντερέγκεν, ο δεύτερος σούταρε με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ

22′ Ο Καρδάρης επιχείρησε σέντρα από δεξιά, ο Βουό σούταρε από καλό σημείο, ο Κόρτσαμ έδιωξε πάνω στη γραμμή!

35′ Σέντρα του Ψάνη από αριστερά, κεφαλιά Τορίμπιο, άουτ

46′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο! Ο Χατζησάββας έκλεψε στον χώρο του κέντρου, διένυσε το μισό γήπεδο και σε θέση βολής έπιασε το σουτ, που πέρασε μόλις άουτ!

50′ Πέναλτι για τον Ηρόδοτο για χέρι του Τορίμπιο!

51′ Ο Χατζησάββας εκτελεί εύστοχα και βάζει τον Ηρόδοτο σε θέση οδηγού!

53′ Γκολ για τον ΟΦΙ, ο Αντερέγκεν ισοφαρίζει σε 1-1.

55΄ O Βουό βγάζει κάθετη για τον Κάρδαρη, σουτ από το δεύτερο, στην αγκαλιά του Δήμιζα

75΄ Ο Βουό έγινε αποδέκτης της μπάλας από γύρισμα του Αντερέγκεν, το σουτ του έδιωξε ο Δήμιζας

89΄ Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, Σουτ Μεσσιδόρο από την μικρή περιοχή, αποσοβεί τον κίνδυνο ο Δήμιζας, στη συνέχεια ο Κατάλντι σε κενή εστία στέλνει τη μπάλα ψηλά

 

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάϊκος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο(76’Κατάλντι), Κάρδαρης, Ψάνης(73’ Μπλάνκο), Λεμονής, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν, Βουό

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Καντέ(59’ Βρεττός), Κατίδης(88’ Χαρίτος), Σουρνάκης, Χαλκιαδάκης(64’ Αργκιλέσι), Χατζησάββας, Γκίνη(88’ Καργιωτάκης), Λουμπάκης, Αποστολίδης(64’ Κοιλιάρας)

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO