Connect with us

ΟΦΙ

Με δέκα για ένα ημίχρονο και φυσιολογική ήττα

Με γκολ των Αρναρέλλη και Τριμμάτη στις αρχές κάθε ημιχρόνου το Αιγάλεω κέρδισε 2-0 την ομάδα της Ιεράπετρας  – Με 10 παίκτες ο ΟΦΙ για ένα ημίχρονο

 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΟΦΙ από το Αιγάλεω το οποίο με τα γκολ  των Αρναρέλλη και Τριμμάτη υποχρεώσε την ομάδα της Ιεράπετρας σε δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα (δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια).

Το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Αρναρέλλη να προλαβαίνει στην έξοδο τον Καραγκιόζη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» μπήκαν εξίσου δυνατά εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Gimenez στο τέλος του πρώτου μέρους.

Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 53 καθώς ο Παναγιώτου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τριμμάτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγιόζη γράφοντας το 2-0.

Το City συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και με καλή κυκλοφορία της μπάλας πίεσαν ακόμη περισσότερο την Ιεράπετρα που δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στο 69ο λεπτο ο Αρναρέλλης έπειτα από κάθετη μπαλιά του Τσιλιγκίρη βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο ο Καραγκιόζης με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε την μπάλα κόρνερ γλυτώνοντας την ομάδα του από ένα ακόμη τέρμα.

Στο 78 ο Αρναρρέλης έπιασε το σουτ από καλή θέση, όμως ο Καραγκιόζης μπλόκαρε την μπάλα χωρίς πρόβλημα στην τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή του αγώνα, αφού στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια τους δεν μπόρεσαν να φθάσουν με αξιώσεις στη εστία του Φυλακτού.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (60′ Καββαδίας), Τριμμάτης (71′ Βουκελάτος), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Πιαστόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές (46′ Μεσιντόρο), Ντελορέντζι, Κάρδαρης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κατάλντι (46′ Βουό), Καλούδης, Μπενίτεζ (83′ Μπλάνκο), Αντερεγκίν (66′ Τορίμπιο), Χιμένεθ.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO