Connect with us

ΑΟΚ Χανιά

Τρίτωσε το καλό… Νίκη και επί του Πρωτέα

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής μπάσκετ των ανδρών πανηγύρισε την Κυριακή (14/11) ο ΑΟΚ Χανιά

 

Μεγάλη και σημαντική νίκη για τον ΑΟΚ την Κυριακή (14/11) στο κλειστό του Κλαδισσού. Η ομάδα των Χανίων, για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος), επιβλήθηκε του Πρωτέα με 64-61, πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας επιτυχία και τρίτη συνεχόμενη που την φέρνει σε θετικό ρεκόρ (3-2).

Το ματς ήταν αμφίρροπο και κατέληξε σε μεγάλη μάχη με τους παίκτες του Κεσαπίδη να αποδεικνύονται ψύχραιμοι στις βολές και πιο αποφασιστικοί στο τέλος. Ο ΑΟΚ είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να χτίσει μεγάλη διαφορά.

Ο Πρωτέας ήταν πάντα απειλητικός κρατώντας σε κοντινή απόσταση τους γηπεδούχους. Ο ΑΟΚ μπήκε στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα 5 πόντων. Την διατήρησε στα ίδια περίπου επίπεδα μέχρι το τέλος χάρη στη ψυχραιμία των παικτών στις βολές και τον επιθετικό οίστρο του Χουχούμη και εν τέλει πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που είναι μια εξαιρετική ομάδα, υπέστησαν δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον οι δυο αντίπαλοι έχουν ίδια ρεκόρ νικών-ηττών (3-2).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Νίκος Χουχούμης με 17 πόντους με 2 τριπ., ενώ είχε συμπαραστάτη τον Στογιάνοβιτς με 12. Από τον Πρωτέα τους περισσότερους μπόνους σημείωσε ο Γάργαλης με 18, αλλά δεν ήταν αρκετοί…

Δεκάλεπτα: 21-21, 38-31, 46-41, 64-61

ΑΟΚ Χανιά (Ανδρέας Κεσαπίδης): Χουχούμης 17 (2), Βαζούκης, Στογιάνοβιτς 12 (1), Ψαράς 7 (2), Καραΐσκος 6, Σανδραμάνης, Κοκκινάκης, Νέσσης 9 (1), Κουρέπης 8, Παπαδάκης 5, Τσιρογιάννης και Χιωτάκης .

Πρωτέας Βούλας (Τερζής-Σουλιώτης): Δενδρινός 6 (2), Τσακναρίδης 3 (1), Κυριλής 13 (2),  Ματσάγγος 3, Συγκούνας, Σκόρδας 10, Μόρφης 7,  Καλαμπόγιας, Καραμαλέγκος 1, Γάργαλης 18(2), Βασνιέφσκι, Βλάχος.

 

 

ΑΟΚ Χανιά

Ολοκληρώνεται το ταξίδι του ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο κόντρα στον Ερμή, μια ακόμη ήττα για ΑΟΚ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εκτός έδρας Ηράκλειο και ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO