Connect with us

ΟΦΙ

Ο Μουνιέ έκανε την διαφορά στην Ιεράπετρα

Παρότι ο ΟΦΙ είχε τις ευκαιρίες η Καλλιθέα ήταν εκείνη που πέτυχε δύο γκολ με πρωταγωνιστή τον Γάλλο μεσοεπιθετικό κερδίζοντας 2-1 στο Λασίθι.

Ξεκίνημα με το αριστερό για την ομάδα της Ιεράπετρας στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 που γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα στο “Βουζουνεράκειο”. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο πρώτο είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργήσει φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν ένα χρυσό τρίποντο.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό όταν ο Ρέντζας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Δούμτσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 52′ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για γκολ που δεν μέτρησε μετά την κεφαλιά του Ντε Λορέντζι καθώς ο ΟΦΙ υποστηρίζει ότι η μπάλα πέρασε την μπάλ. Στο 58′ η κεφαλιά του Μεσιδόρο πέρασε μόλις άουτ και 9 λεπτά μετά ο Μουνιέ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2 για την Καλλιθέα. Δύο λεπτά μετά μείωσε ο ΟΦΙ σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μεσιδόρο που κέρδισε ο Χιμένεθ από τον Ευαγγέλου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΠΣΛ

Αντιδρά ο ΟΦΙ για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου στον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Εσβησε ο Δημήτρης Χηνόπουλος – Θλίψη στο ποδόσφαιρο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Η ενημέρωση του Γιούχτα για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO