Connect with us

National League 2

Αλμυρός: Έξι κρούσματα κορονοϊού λίγες ημέρες πριν τον Πανιώνιο!

Μεγαλώνει η εστία του κορονοϊού στον Αλμυρό καθώς ανέρχονται σε έξι τα κρούσματα κορονοϊού ενώ ήδη υπήρχαν τρία πριν το παιχνίδι με τον ΠΟΑ και εντοπίστηκαν άλλα τρία μέσα στα επόμενα 24ωρα.

 

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση του Αλμυρού με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportcaster.gr στην ομάδα του Γαζίου εντοπίστηκαν έξι κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε και εργαζόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα ωστόσο η δική του περίπτωση δεν έχει σχέση με την διεξαγωγή του αγώνα καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ αναφέρει μόνο για μέλη του τμήματος.

Μάλιστα υπήρχαν ήδη τρία κρούσματα κορονοϊού πριν το παιχνίδι με τον ΠΟΑ με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής ενώ στα επόμενα 24ωρα που ακολούθησαν βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες ακόμα ανεβάζοντας στους έξι τον συνολικό αριθμό. Όπως γίνεται κατανοητό επικράτησε συναγερμός στον Αλμυρό και το απόγευμα της Τρίτης έγιναν τεστ στο γήπεδο όπου ήταν όλα αρνητικά.

Το αν θα γίνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα κριθεί στα τεστ που θα γίνουν την Παρασκευή, 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του, ενώ το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ αναφέρει πως αναβάλλεται μόνο εφόσον υπάρχουν περισσότερα από πέντε κρούσματα.

ΕΚΑΣΚ

Προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής ο Κούμουλος στο Ρέθυμνο

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εργοτέλης: Ανανέωσε ο Παντελής Χριστοδούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Στον Εργοτέλη και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Βογιάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO