Connect with us

ΑΟΚ Χανιά

“Τζαμπα” ήττα στην Νίκαια – Λύγισε στην παράταση

Την ήττα με 88-86 (77-77 κ.δ.) στην παράταση γνώρισε ο ΑΟΚ Χανίων από τον Άρη στη Νίκαια, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

 

Η Χανιώτικη ομάδα, βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, ωστόσο η έλλειψη ψυχραιμίας στα τελευταία λεπτά της στοίχισαν, με αποτέλεσμα να φύγει από τη Νίκαια με άδεια χέρια, παρά το γεγονός ότι είχε προβάδισμα στο σκορ, δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Ανδρέα Κεπασίδη, ήταν μπροστά στο σκορ με 70-74 στο 38′, όμως ο Άρης κατάφερε με ένα σερί 7-0 να φέρει “τούμπα” το ματς, στο 77-74, με την Χανιώτικη ομάδα να καταφέρνει  στο φινάλε, να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, με τρίποντο του Ψαρά 17’’ πριν από τη λήξη.

Στον έξτρα πεντάλεπτο το προβάδισμα άλλαξε χέρια τρεις φορές και ο Χουχούμης κράτησε όρθιο τον ΑΟΚ με εννέα διαδοχικούς πόντους, καθώς ισοφάρισε το σκορ (86-86) με 1’15’’ να απομένουν για το τέλος. Στη συνέχεια όμως οι δύο ομάδες έκαναν εκατέρωθεν λάθη, μέχρι που στα 25’’ ο Άρης κέρδισε το πιο κρίσιμο φάουλ του ματς και με 2/2 βολές έκανε το σκορ 88-86. Στην τελευταία επίθεση τα Χανιά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, έκαναν φάουλ στα 3’’ και οι 0/2 βολές δεν άλλαξαν το τελικό σκορ. Έτσι, ο ΑΟΚ Χανιά έμεινε με την… όρεξη, αλλά και με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 33-41, 57-57, 77-77, 88-86 παρ.

ΑΟΚ Χανιά

Ολοκληρώνεται το ταξίδι του ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Μεγάλη νίκη το Ηράκλειο κόντρα στον Ερμή, μια ακόμη ήττα για ΑΟΚ | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

National League 2

Εκτός έδρας Ηράκλειο και ΑΟΚ Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO