Connect with us

Ακαδημίες

Τιτάν: Έναρξη συνεργασίας με νέο προπονητή | pics

Ο έμπειρος Αβραάμ Γιαννακίδης παίρνει την “σκυτάλη” στις ακαδημίες του Τιτάν

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων της ακαδημίας του σωματείου μας ανακοινώνουν με χαρά και υπερηφάνεια την έναρξη της συνεργασίας με έναν πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Πρόκειται για τον κύριο Αβραάμ Γιαννακίδη που θα αναλάβει την παιδαγωγική και τεχνική καθοδήγηση των ομάδων μας Κ12 και Κ14.

Ο κύριος Γιαννακίδης, που κοσμεί με το ήθος και την εκπαιδευτική κατάρτισή του το Δημοτικό Σχολείο των Καλυβών, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και έχει διανύσει μία εντυπωσιακή σταδιοδρομία ως προπονητής ή/και τεχνικός υπεύθυνος ή/και γυμναστής: σε πλείστες όσες ομάδες ανά την Ελλάδα: ακαδημίες Ελπίδας Πολίχνης, Αίαντα Ευόσμου,  Α.Ο. Κέρκυρας (και στη Β` ομάδα του σωματείου), ανδρικό τμήμα και τμήματα υποδομής Ομόνοιας Σταυρούπολης, ανδρική ομάδα Γ.Σ. Ηλιούπολης (Δ` Εθνική), Μακεδονικού Νεάπολης, ανδρική ομάδα Δόξας Δρυμού.

Οι περγαμηνές, οι γνώσεις του και η προσωπικότητά του αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα του έργου του και τον καλωσορίζουμε στις τάξεις του σωματείου μας ευχόμενοι καλή αθλητική και σχολική χρονιά, ψυχοσωματική υγεία και ευχάριστη και παραγωγική παραμονή στους πάγκους των μικρών μας αντιπροσωπευτικών ομάδων.

* στα αριστερά της φωτογραφίας ο κ. Γιαννακίδης και στα δεξιά ο κ. Σπαθαράκης.

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO