Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Πιέζουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να μην χαθεί η πρεμιέρα

Η προγραμματισμένη για χθες κλήρωση στο πρωτάθλημα της Super League 2 δεν έγινε ποτέ λόγω πολλών δικαστικών εκκρεμοτήτων και αν δεν λυθούν γρήγορα οι πρεμιέρα θα οδηγηθεί σε αναβολή

 

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος να μην γίνει η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Οι πολλές δικαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με ομάδες που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής και διεκδικούν δικαστικά τη συμμετοχή τους ήταν άλλωστε και ο λόγος να αναβληθεί η προγραμματισμένη για την Τρίτη (28/9) κλήρωση.

Υπό τον κίνδυνο να αναβληθεί η πρεμιέρα που έχει οριστεί για την 10η Οκτωβρίου αναγκάζει τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής να ασκήσουν πιέσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να οριστεί εκ νέου ημερομηνία για την κλήρωση. Από την λίγκα επιθυμούν να γίνει άμεσα ώστε αν γίνεται  η κλήρωση να διεξαχθεί μέχρι την Παρασκευή (1/10).

Αν γίνει αυτό τότε η πρεμιέρα θα γίνει στην ώρα της, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να δοθεί αναβολή στην πρεμιέρα για μία εβδομάδα και να οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης της περιόδου, η 17η Οκτωβρίου.

 

Χανιά

Πρόταση σε Ματάους για παραμονή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Βοσνιάδης: Φαβορί στον Βόρειο η ΑΕΛ – Στον νότιο υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Τριμμάτης ο έβδομος για την ΑΕΛ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO