Connect with us

Ακαδημίες

Κ19 Επισκοπή: Χορταστικό 3-3 με την ΕΑΠ

Με σκορ 3-3  ολοκληρώθηκε το 5ο φιλικό, εντυπωσιακό ματς για την Επισκοπή  Κ19 με την ΕΑΠ  στο γήπεδο “γυπαετών”.  Οι νεαροί ποδοσφαιριστες  της Επισκοπής  κέρδιζαν με 3-0  έως το 53′ τους  παίκτες της Ένωσης  Ατσιποπούλου Πρινέ (Α’ ΕΠΣΡ).  Έπειτα από πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες το ματς άλλαξε. Στο 72′ η ΕΑΠ σκόραρε το πρώτο της γκολ με το σκορ να είναι 3-1 υπέρ της Επισκοπής. 

 

Η ομάδα της Επισκοπής είχε τον πλήρη έλεγχο από το 10′ ως το 60′ όπου σημείωσε και τα τρία της γκολ. Με τον Καφετζή να πετυχένει τα πρώτα του δύο γκολ στη φετινή σεζόν  και τον Αλεξάκη να σκοράρει το τρίτο γκολ για την ομάδα της Κ19 Επισκοπής. Στην αντίπερα όχθη ο Κόκκαλης πετυχένει  χατ-τρικ μετά το 72′  ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα όμορφο παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Δηλώσεις του Νίκου Καρδάκη:

“Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα για 60 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλαμε μια κόπωση, πολύ φυσιολογική κι αναμενόμενη γιατί μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε σε φουλ ρυθμούς με τα παιδιά. Στο τέλος έγιναν πολλές αλλαγές και είναι λογικό να χαθεί η συνοχή”.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

19′ Ο Τζιαμτζίου έβγαλε τον Καφετζή σε πλεονεκτική θέση και εκείνος σκοραρε για το 1-0.

39′ Δοκάρι από τον Καφετζή.

45′ Δοκάρι για την ΕΑΠ με τον Κόκκαλη .

48’ Γκολ από τον Καφετζή με κεφαλιά επειτα από  κόρνερ του Τζιαμτζίου.

51′ Δοκάρι του Τζωρτζινάκη.

53′ Φανταστική ενέργεια του Μεργέμογλου ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους του,έβγαλε στον κενό χώρο τον Αλεξάκη που  πλάσαρε και σκόραρε.

72′ Γκολ του  Κόκκαλη με πλασέ εντός περιοχής, μετα από ασσίστ του Βάρδα.

89′ Μετά από βαθιά μπαλιά του Σαρινάκη, ο Κόκκαλης πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ.

91′ ο Σαρινάκης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κόκκαλης που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει.

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ19: (Νίκος Καραδάκης): Μπερβανάκης, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Αγγελόπουλος, Σεχου, Τραϊτοράκης, Καφετζής, Τζαμτζίου, Τζωρτζινάκης, Μεργέμογλου, Αλεξάκης.

Έπαιξαν και οι: Πεκίνι, Νιώρας, Παπαπαναγιώτου, Μπούκης, Ορλάντο, Κιαφόκου, Βαρδουνιώτης, Κανανάι, Καραγιάννης Αρ., Κοτζαμπασίδης.

Ε.Α.Π.: (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Τσαπόκου, Γεωργιουδάκης, Στεφανάκης, Ι. Ποθουλάκης, Καραμπατζάκης, Μαυρής, Ρ. Αποστολάκης, Κόκκαλης, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης.

Έπαιξαν και οι: Σαρινάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Μαγαράκης, Βροντάκης, Βάρδας, Π. Ποθουλάκης, Παπανδρέου.

 

 

 

 

ΕΠΣΧ

Κάτοχος διπλώματος UEFA B’ ο Καλαιτζίδης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Επισκέφθηκε την ακαδημία της Σπάθας ο μικρός Γιαννάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

3o Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Ο απολογισμός του πολυπληθέστερου camp τερματοφυλάκων στο νησί

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO