Connect with us

National League 1

Σε ισχύ η κάρτα μέλους

Από σήμερα (15/09) τίθεται σε κυκλοφορία η κάρτα μέλους «ΧΑΝΙΑ CLUB» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τους ιθύνοντες του ΑΟΚ Χανιά να ζητούν την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων.

Ο σύλλογος των Χανίων θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον πιο πολύτιμο παίκτη που δεν είναι άλλος από τον κόσμο προκειμένου να πορευτούν μαζί και τη φετινή χρονιά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας.

Όσοι προμηθευτούν την κάρτα μέλους «ΧΑΝΙΑ CLUB» ως αναπόσπαστα μέλη της οικογένειας του συλλόγου, θα αποκτήσουν αρκετά προνόμια παίρνοντας μέρος στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην παρακάτω ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά:

”Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτα μέλους «ΧΑΝΙΑ CLUB». Γίνετε και εσείς μέλη και παρακολουθήστε από κοντά τους αγώνες της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2021-22.

Ζήστε την μαγεία του αθλήματος και αυτόματα, παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με δώρα που θα σας καταπλήξουν. Παράλληλα, μέρος των εσόδων θα διατίθενται σε κοινωφελείς δράσεις, με αυτό τον τρόπο, γίνεστε και ΕΣΕΙΣ αρωγοί και βάζετε το δικό σας λιθαράκι για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας μέσω του αγαπημένου μας αθλήματος του μπάσκετ.

Η νέα χρονιά θα είναι ξεχωριστή τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, με μια ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο όσο και εκτός καθώς ο σύλλογος Χανιά ΑΟΚ, με την κάρτα ΧANIA CLUB, σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις μέλος της οικογένειας και μπορείς να ζήσεις εκ των έσω την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ σε όλες τις εκφάνσεις της.

Γίνε και εσύ κάτοχος κάρτας μέλους «ΧANIA CLUB»

Για περισσότερες πληροφορίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας 28210 51987

Ώρες επικοινωνίας 10:00 έως 20:00

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

– Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

– Πιστοποιητικό νόσησης covid-19.

Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι ανήλικοι έως 11 ετών για την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό self test 24ωρών.

Οι άνω των 12 ετών με αρνητικό rapid test (48 ωρών) ή PCR (72ωρών)”.

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια ο Καρλάφτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Παραμένει κάτοικος Αρκαλοχωρίου ο Ραζής

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πένθος στον ΟΦΗ: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Μποχωρίδη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO