Connect with us

National League 1

Φιλική νίκη επί του Εργοτέλη (pics)

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΑΟΚ Χανιά νίκησε 70-50 τον Εργοτέλη στο κλειστό του Λίντο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό για τη φετινή σεζόν.

Το Σάββατο (11/09) ο Ανδρέας Κεσαπίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας είχε στη διάθεση του 14 παίκτες, ανάμεσα τους και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟΚ Χανιά είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη φιλική νίκη κόντρα στους ”κιτρινόμαυρους”.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 28-39,40-50, 50-70

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βισκαδουράκης): Αναστασάκης, Μαχαιριανάκης 7, Μαϊστρέλης 6, Γουμενάκης 3, Λαγουδάκης, Δουλγεράκης, Μανιαδής 2, Μπουμπάρης 8, Πελίγκος 5, Κουμάκης 7, Χαμηλάκης 6, Καραλής 6

ΑΟΚ Χανιά (Κεσαπίδης): Χουχούμης 14, Στογιάνοβιτς 6, Βαζούκης 6, Σανδραμάνης 6, Νέσης 2, Ψαρράς 4, Παπαδάκης 11, Παναρετάκης, Κουρέπης 10, Καραΐσκος 7, Τσιρογιάννης 2, Κοκκινάκης 2, Χιωτάκης, Λιβιάκης

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά από 11 χρόνια ο Καρλάφτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου

Παραμένει κάτοικος Αρκαλοχωρίου ο Ραζής

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πένθος στον ΟΦΗ: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του Μποχωρίδη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO